Ga naar de inhoud

MEIKE & FRIENDS BAND

Samen met haar band is Meike van der Veer een graag geziene gast op festivals, poppodia, bruiloften, bedrijfsevenementen en privé feesten. De muzikanten behoren tot de top van Nederland en zij hebben dan ook met vele nationale en internationale artiesten gespeeld. Meike & friends bestaat uit een drummer, bassist, gitarist en toetsenist. Daarnaast is het mogelijk om de band uit te breiden met blazers, percussie en backingvocalisten.  Ook kan je een DJ erbij boeken voor in de pauzes!

In het filmpje op de videopagina is te zien hoe geweldig de show is met alle muzikanten bij elkaar.

Meike & friends speelt op je feestavond 3 sets van 45 minuten Soul, Pop, Jazz en Dance (classics) repertoire van o.a. Alicia Keys, Aretha Franklin, Whitney Houston, Bruno Mars, Rihanna, Adele, Emeli Sandé en Michael Jackson.

Met een volledige set-up van licht en geluid wordt ieder evenement tot in de puntjes verzorgd.

Met DJ

Meike maakt graag uw feest compleet door tijdens de avond een swingende set te zingen. In combinatie met de DJ die u op uw feest draait, zorgt zij ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt. Meike heeft een breed repertoire van dance classics tot de hits van nu. Uiteraard is dit allemaal bespreekbaar en kunt u contact met haar opnemen.